Kaffe er en viktig del av kontorhverdagen

Tekst: Kine Myrvold Olsen

Kaffebryggeren leverer kaffemaskin og kaffebønner til NYG AS i Mjøndalen.

Norge ligger helt i verdenstoppen på kaffekonsum, og en kaffetørst gjeng på kontoret til det kreative byrået NYG i Mjøndalen bidrar til å holde konsumet oppe. Her går kaffemaskinen jevnt gjennom hele arbeidsdagen. Selve kaffemaskinen, og kaffebønner til maskinen, er det Kaffebryggeren som leverer.

– Vi har hatt kaffemaskinen på plass hos oss i omtrent 1,5 år og er veldig fornøyde med den. Ettersom Kaffebryggeren også er en lokal bedrift som holder til på Åssiden, var det et enkelt valg, sier Sondre Nygård, daglig leder hos NYG.

Rask levering

I mange år hadde NYG en kaffetrakter stående på benken, men da de ble 15-20 ansatte, merket de at kannen ble tom altfor fort. Det var på tide å finne en ny løsning.

– Gjennom sponsornettverket til MIF ble vi gjort oppmerksom på at Kaffebryggeren leverer kaffemaskiner til bedrifter. Det var heller ikke noen stor forskjell på prisen på å leie kaffemaskin og kjøpe kaffe fra Kaffebryggeren, sammenlignet med å trakte kaffen selv, sier Sondre.

Når det er behov for påfyll av kaffebønner, legger NYG inn en bestilling hos Kaffebryggeren. De opplever rask respons og levering, fra en serviceinnstilt gjeng.

– Noen ganger har bestillingen blitt levert på kontoret samme dag. Det setter vi veldig stor pris på, sier han.

Pålitelig leverandør

Fersk kaffe er veldig attraktivt for en kaffeglad NYG-gjeng. Som et kreativt byrå kan kaffen være med på å holde kreativiteten og humøret oppe selv på de mest hektiske dagene.

– Kaffe er absolutt en viktig del av kontorhverdagen hos oss. Da er det fint at vi har en pålitelig leverandør som leverer god kaffe, sier Sondre.

Hos Kaffebryggeren overlater vi ikke smak til tilfeldighetene. Derfor er også leverandøren av kaffebønner valgt med omhu. Bergstrands Kafferosteri sørger for at den nydelige kaffelukten sprer seg i lokalene til NYG hver eneste dag.